FCSB

Lacatus: "Este o nebunie sa o scoti pe Steaua din Ghencea"

Antrenorul echipei FC Vaslui, Marius Lacatus, fost jucator, tehnician si presedinte al clubului Steaua Bucuresti, a declarat, vineri, ca "este o nebunie" ca formatia "ros-albastra" sa evolueze pe un alt stadion decât cel din Bulevardul Ghencea, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Este o nebunie sa o scoti pe Steaua din Ghencea. Steaua se identifica cu Ghencea. Sa nu uitam ca tot ce s-a realizat pe plan intern s-a facut acolo, inclusiv nationala. Cred ca ar fi mare pacat ca acest stadion sa ramâna neutilizat de nimeni. Este inacceptabil ca Steaua sa fie scoasa din casa ei", a spus Marius Lacatus.

Fostul atacant al Stelei considera ca formatia "ros-albastra" va fi sprijinita de suporteri si la Buzau daca echipa va trebui sa evolueze acolo: "Steaua va fi bine primita si la Buzau. Sa nu uitam ca acest oras este unul de stelisti, asa ca echipa nu va avea probleme acolo".

Ministerul Apararii Nationale a anuntat, miercuri, într-un comunicat, ca FC Steaua a întârziat plata chiriei pentru Stadionul Steaua cu peste 60 de zile si conform întelegerii dintre cele doua parti, contractul este reziliat automat.

Finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, joi, într-o conferinta de presa, ca vrea sa-si recupereze toate investitiile facute la Stadionul Steaua si va încerca pe cât posibil ca baza sportiva sa fie lasata în paragina dupa mutarea echipei "ros-albastre" la Buzau.

Mediafax



Lacatus: "Este o nebunie sa o scoti pe Steaua din Ghencea"