FCSB

Penescu a vrut sa il corupa pe Bogdan Stancu

Din dosarul coruptiei in fotbal care l-a infundat pe Cornel Penescu ies la iveala noi detalii. Patronul argesenilor a incercat sa il corupa pe Bogdan Stancu, pentru ca acesta sa mimeze fotbalul in meciul direct din sezonul trecut.

Mihaita Ianovschi, antrenor la centrul de copii al lui FC Arges, a povestit in fata anchetatorilor ca patronul pitestenilor i-a cerut sa ia legatura cu Bogdan Stancu pentru a-i propune un blat.

"Eu n-as fi putut niciodata sa-i cer unui jucator pe care l-am crescut de când era mic sa «blatuiasca» un meci!", s-a aparat Ianovschi, conform Adevarul.

Acesta a mai dezvaluit ca Penescu si Facaleata incercau sa aranjeze fiecare meci cu arbitrii, carora le ofereau sume de pana la 20 de ori mai mari decat baremul initial.

"Din discutiile pe care le-am avut cu Liviu Facaleata si cu Cornel Penescu, mi-am dat seama ca la fiecare meci acestia faceau tot posibilul ca sa contacteze arbitrii, pentru desemnarea carora luau legatura cu Gheorghe Constantin. De la Facaleata stiam ca arbitrii preferati erau Aurelian Bogaciu si Marius Martis. Erau dispusi sa ofere pâna la 25.000 de «trandafiri», fara ca eu sa-mi dau seama daca era vorba de lei, euro sau dolari", a mai spus Ianovschi.

Onlinesport



Penescu a vrut sa il corupa pe Bogdan Stancu