FCSB

Kapetanos a bagat zazanie la Steaua

Convocarea lui Pantelis Kapetanos la Cupa Mondiala a starnit initial bucurie printre oficialii ros-albastrilor, care sperau sa-l vanda pe grec pe o suma consistenta, insa in cele din urma a provocat un scandal.
Cum in toate campionatele importante din Europa sezonul s-a incheiat, Grecia si-a inceput deja pregatirea pentru turneul final din Africa de Sud. Astfel, grecii l-au chemat la pregatiri pe Kapetanos, chiar daca mai este o etapa din Liga 1.

Oficialii Stelei au incercat sa il convinga pe Kapetanos sa nu plece, insa acesta si-a luat deja bilet de avion si va pleca miercuri in tara sa natala, iar apoi va avea ca destinatie Elvetia.

Plecarea lui Kapetanos a starnit un scandal la Steaua, inaintea meciului decisiv pentru locul trei, cu International Curtea de Arges. Stelistii se tem ca fara Kapetanos misiunea va fi mult mai grea, in conditiile in care diferenta din drepturile de televizare pentru locul cinci si locul trei este de 800.000 de euro.

"Kapetanos ne-a rugat sa-l lasam sa plece, pana la urma nu puteam sa-l tinem cu forta. Nu inteleg un lucru, de ce jucatorii care joaca finala Ligii Campionilor nu au mers si ei la echipele nationale?", s-a vaicarit Mihai Stoichita.

Onlinesport


Kapetanos a bagat zazanie la Steaua