FCSB

'Bomba' lui Becali: Victor Piturca

Gigi Becali a anuntat vineri ca a ajuns la un acord cu un nou antrenor, dar care nu este Victor Piturca. In realitate, fostul selectioner ramane in continuare primul nume pe lista ros-albastrilor, insa acesta i-a cerut lui Gigi Becali sa pastreze discretia asupra negocierilor.
"Steaua are antrenor 500%. O sa aveti o mare surpriza, o sa explodeze bomba. Nu este Victor Piturca", a fost anuntul facut, vineri, de patronul Stelei. Imediat au fost vehiculate diverse variante, insa, in realitate, Victor Piturca ramane favorit sa preia Steaua.

Fostul selectioner a fost deranjat ca numele sau a fost pronuntat prea des in ultima vreme, ajungandu-se sa se discute chiar si de staff-ul pe care il va avea in Ghencea, in timp ce Steaua este antrenata momenan de Mihai Stoichita.

"Nu este corect fata de Mihai si fata de mine sa vorbesti despre ce va fi din vara", a fost mesajul pe care Victor Piturca i l-a transmis lui Gigi Becali, dupa care a iesit public si a anuntat ca nu vine in Ghencea.

Patronul Stelei a facut apoi anuntul ca Victor Piturca nu va mai sosi la Steaua din vara, desi acesta este ca si instalat in functie. "Ii mai plimb si eu p-astia din presa, sa aiba ce discuta. Dupa terminarea campionatului o sa se faca lumina", le-a spus Becali apropiatilor sai.

In plus, patronul ros-albastrilor i-a cerut lui Victor Piturca sa faca o analiza asupra lotului pe care il are, dar si lista de achizitii pentru sezonul urmator.

Onlinesport


'Bomba' lui Becali: Victor Piturca