FCSB

Tudorel Stoica despre planul lui Becali: "Neserios"

Tudorel Stoica il pune la zid pe Gigi Becali pentru ca se foloseste de numele sau pentru a incerca sa faca pace cu fanii. Fostul capitan al ros-albastrilor este convins ca nu va ajunge in Ghencea, unde i se pregateste o functie in staff-ul lui Victor Piturca.
"Nu stiu nimic de Steaua, nu am negociat cu nimeni. Mi se pare ca e un lucru neserios, sunt convins ca nu voi ajunge la Steaua. Mi se pare o solutie buna cooptarea fostelor glorii în conducere, dar mutarea e tardiva. O echipa fara istorie nu are viitor. M-as bucura ca cei care vin la Steaua sa aduca spectatorii pe stadion si sa poata construi o echipa competitiva, capabila de performante.

Trebuie luat totul de la zero. Gigi s-a declarat suporter, nu mai e actionar la Steaua, nu stiu în ce calitate vorbeste la televizor. Eu nu m-am ferit niciodata sa spun ceea ce gândesc. Nu am promis niciodata lucruri pe care nu le-am putut îndeplini. Ceea ce promiteam era ca faceam tot ce e posibil pentru a câstiga meciul", a spus Tudorel Stoica la sportro.

Tudorel Stoica a mai afirmat ca ros-albastrii nu vor putea reveni prea curand in elita fotbalului romanesc, deoarece au nevoie de o perioada de reconstructie.

"La Steaua ai nevoie de minim 1 an pentru a avea performanta. Cu câteva achizitii, e posibil orice, nivelul fotbalului din România e scazut acum", a mai spus Tudorel Stoica.

Onlinesport


Tudorel Stoica despre planul lui Becali: "Neserios"