FCSB

Negocierile cu Piturca au fost amanate

Gigi Becali a anuntat dupa infrangerea de la Vaslui ca va demara marti negocierile cu Victor Piturca. La cateva ore distanta, patronul Stelei s-a razgandit, sustinand ca mai intai doreste sa il scape pe Piturca de jucatorii fara valoare.
"E posibil sa vina Piturca, e posibil sa vina altii. Nu-l sun pe Piturca deocamdata, eu stiu cand o sa-l sun. O sa fac mai intai curatenie si dupa aia o sa-l sun. Si pe urma zic: acum, tu incepe de la temelie. Eu stiu mai bine ca toti pe cine sa dau afara", a spus Gigi Becali.

Finantatorul ros-albastrilor s-a declarat nemultumit de evolutia de la Vaslui, unde l-au multumit doar Bogdan Stancu si Pantelis Kapetanos.

"Normal ca sunt suparat. Ce echipa esti tu cand ai 1-0 si nu poti sa tii rezultatul? Nu domini, nu pasezi... O echipa care mizeaza numai pe Stancu, pe Kapetanos", a explicat Becali.

Gigi Becali a explicat si motivul pentru care nu a mers in deplasare cu echipa la Vaslui. "La meci ce sa fac? Mie nu-mi place cum arata acum. Eu daca ma duc la un meci trebuie sa vad ceva frumos, trasee. Asa, ce sa vad, cum e mingea la Toja si sa dea o pasa pe Stancu sau Kapetanos si sa inscrie ei pe valoarea lor. Asta vreau sa vad eu la Steaua? N-am ce sa caut. Eu vreau combinatii", a precizat el.

In incheiere, Becali a sustinut ca ros-albastrii au emotii in acest final de sezon pentru obtinerea locului care i-ar permite Stelei accederea in Europa League.

"Noi nu suntem asigurati de locul de Europa League. Acum trebuie sa tin cu Timisoara. E invers acum. Pana la urma a iesit bine cu punctele pentru Timisoara, dar le iau aia, Rapidul, pana la urma. Acum vreau sa le dea ca titlu onorific. Eu am spus ca depinde de interesul fiecaruia", a conchis Becali.

Onlinesport


Negocierile cu Piturca au fost amanate