FCSB

Stoichita: "De ziua mea, astept o victorie la Vaslui din partea baietilor"

Antrenorul echipei Steaua, Mihai Stoichita, care împlineste, luni, 56 de ani, a declarat ca îsi doreste cadou din partea jucatorilor pe care îi pregateste o victorie în meciul cu FC Vaslui, de la ora 20.00, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Astept de la baieti, drept cadou de ziua mea, o victorie cu Vasluiul în aceasta seara. Nu pot sa dau acum niciun pronostic pentru ca nu sunt clarvazator. Va fi un meci destul de dificil pentru ca FC Vaslui este o echipa puternica. Desigur, noi am venit sa câstigam si exista o presiune asupra mea pentru ca îmi doresc sa scot cât mai multe puncte pe acest final de campionat. Este un meci special pentru mine deoarece îmi revad prietenul meu (n.r. - antrenorul Marius Lacatus), dar asta nu ma împiedica sa câstig la Vaslui", a spus Mihai Stoichita.

Lotul echipei Steaua a ajuns, luni, la Vaslui, autocarul "ros-albastrilor" fiind întâmpinat de câtiva suporteri stelisti.

Steaua întâlneste, luni, de la ora 20.00, în deplasare, formatia FC Vaslui, într-un meci contând pentru etapa a XXXII-a a Ligii I.

Mediafax



Stoichita: "De ziua mea, astept o victorie la Vaslui din partea baietilor"