FCSB

Argaseala si-a depasit statutul de yes-man

Fapt fara precedent petrecut dupa meciul cu Astra Ploiesti. Valeriu Argaseala l-a criticat public pe Gigi Becali. Si nu cu jumatate de gura, ci strigand cat il tin plamanii. Inca presedinte la Steaua, Argaseala si-a luat inima in dinti si l-a pus la colt pe Becali pentru declaratiile din ultima saptamana despre planul de reformare din Ghencea. Reactia lui Becali la spusele lui Argaseala este surprinzatoare, dar explicabila.
Criticat de suporteri ca nu ia pozitie in fata declaratiilor incalificabile facute uneori de Gigi Becali, Valeriu Argaseala a decis sa plece cu fruntea sus din Ghencea.

Constient ca sansele sa mai ramana din vara la Steaua s-au diminuat considerabil, Argaseala l-a pus la zid pe Becali, iar apoi s-a certat cu toti realizatorii emisiunilor tv in care a intervenit.

"Am fost terorozati in aceasta saptamana! Nu e corect ca patronul Gigi Becali sa vorbeasca urat de jucatori cu 4 etape inainte de final. Jucatorii au aratat in acest meci ca sunt caractere!", a spus Argaseala.

Becali nu a avut insa aceeasi atitudine ca si in cazul lui Cristiano Bergodi, un alt angajat care l-a infruntat si a ajuns sa fie demis. De aceasta data, patronul Stelei i-a dat dreptate lui Argaseala.

Motivul este simplu: sansele ca Dinu Gheorghe sa vina la Steaua sunt destul de mici, iar Becali ar avea astfel nevoie de Argaseala si din vara.

"Vali are dreptate, am gresit ca am criticat jucatorii si ca am vorbit despre planurile de viitor, dar nu am ce sa fac. Sufar si eu", a comentat Becali.

Onlinesport


Argaseala si-a depasit statutul de yes-man