FCSB

Oferte din Germania si Anglia pentru Kapetanos

Golgheterul Stelei din acest sezon, Pantelis Kapetanos, a anuntat ca are mai multe oferte de transfer din Germania si din Anglia si asteapta finalul sezonului pentru ca totul sa se clarifice.
"Presedintele nostru stie ce are de facut. Habar n-am ce are de gand cu mine, daca ma va lasa sa plec sau va construi o noua echipa din care sa fac si eu parte. Orice jucator îsi propune sa ajunga cît mai sus în cariera, însa decizia e a clubului, nu a mea. Sunt oferte, am înteles ca din Anglia si Germania vin cele mai bune.

Nu pot sa spun ce formatii ma vor pentru ca nu e nimic oficial. Mi-am asumat un risc în momentul în care am parasit Grecia, aveam nevoie de ceva nou si am gasit asta în România. E clar, asta e cea mai buna perioada pentru mine!", a spus Pantelis Kapetanos.

Convocat in lotul preliminar pentru Cupa Mondiala, Kapetanos sustine ca momentan este concentrat doar asupra finalului de campionat de la Staeua.

"Am avut un sezon foarte bun, sper sa dau goluri si în continuare. E o onoare sa-mi reprezint tara la un campionat mondial, deci faptul ca am fost inclus pe lista preliminara a jucatorilor care pot fi în Africa de Sud ma bucura. Acum ma concentrez pe ceea ce am de facut la Steaua, mai sunt cateva etape si vreau sa-mi ajut echipa.

Ne-am descurcat bine în tur, am terminat sus, apoi nu stiu ce s-a întîmplat ca nu ne-a mai mers cum ne doream. Acum cred ca e greu sa ajungem si pe locul 2. Lumea ma apreciaza aici, presa ma lauda, iar suporterii Stelei ma iubesc. Îmi lipseste familia, dar viata în România se aseamana foarte mult cu cea pe care o aveam acasa, în Grecia", a mai spus Kapetanos.

Onlinesport


Oferte din Germania si Anglia pentru Kapetanos