FCSB

Pepe Moreno: "La Steaua nu exista spirit de invingator"

Pus pe liber de Steaua, columbianul Pepe Moreno se plange ca nu a gasit in Ghencea acelasi spirit de invingator precum in urma cu doi ani, cand a terminat pe locul doi.
"Atunci simteai si in vestiar atmosfera de echipa mare. Toata lumea era increzatoare, iar noi intram pe teren cu un singur gand, sa luam titlul. Acum, chiar daca sunt in continuare jucatori valorosi, uniti intre ei, parca nu mai exista acel spirit de invingator. Este doar teama de esec", a spus Pepe Moreno in Cancan

Atacantul columbian sustine ca nu i s-au oferit prea multe sanse pentru a-si demonstra valoarea, iar din acest motiv a acceptat sa isi rezilieze contractul.

"Am facut tot ce a depins de mine pentru a ma pune la punct cat mai repede din punct de vedere fizic. Nu am primit prea multe sanse si nu inteleg de ce am mai fost adus daca nu era nevoie de mine. Venisem la Steaua cu ganduri mari, dar pana la urma m-am inselat.

Am fost de acord cu rezilierea contractului dupa ce am intrebat de ce nu sunt folosit si mi s-a spus ca nu am sanse prea mari sa mai intru. Era clar ca nu ma vor mai pastra din vara", a mai spus Pepe.

Onlinesport


Pepe Moreno: "La Steaua nu exista spirit de invingator"