FCSB

Ovidiu Petre, amenintat cu echipa a doua. 12 stelisti pe faras

Gigi Becali anunta cea mai mare curatenie din istoria Stelei. Patronul ros-albastrilor a anuntat ca renunta la jumatate dintre jucatorii pe care ii are in acest moment sub contract, urmand sa le dea drumul liberi de contract. Ovidiu Petre nu mai este lasat sa plece la arabi si a ajuns in pericol sa fie trimis la echipa a doua.
Lista de noua jucatori de care Becali a anuntat ca se va desparti la finalul acestui sezon s-a marit. Pe ea au aparut inca trei fotbalisti, in timp ce doar opt jucatori pot fi siguri de locul lor in echipa.

"Acum, spovedanie, 12 afara si de la început, caramida, beton. Totul nou-nout. Mai ramân Banel, Emeghara, Tatarusanu, Kapetanos, Stancu, Toja are contract, Tanase. Uite si Szekely, nu era mare scula de fotbalist, dar dadea impuls, rautate", a explicat Becali.

Finantatorul clubului din Ghencea l-a luat in colimator si pe Ovidiu Petre, acuzat ca se gandeste mai mult la un transfer in ultima vreme.

"Sunt suparat si pe Ovidiu Petre. Stai ca nu-ti mai dau drumul si te trimit si la echipa a doua. Ca pleaca, ca da-mi si mie drumul. Pai cum sa-ti dau drumul? Îti bati joc de toata echipa?", a explicat Becali.

Pepe Moreno, Arman si Artiom Karamian, Stelios Parpas, Gora Tall, Pawel Golanski, Petre Marin, Jivko Jelev, Mihaita Plesan, Romeo Surdu, Jivko Jelev si Alexandru Tudose sunt jucatorii la care Becali vrea sa renunte in aceasta vara.

Onlinesport


Ovidiu Petre, amenintat cu echipa a doua. 12 stelisti pe faras