FCSB

Stoichita: "Arad???"

Mihai Stoichita s-a prefacut, la sosirea autocarului Stelei la Alba Iulia, ca nu pricepe intrebarile jurnalistilor legate de o posibila intelegere a sa cu UTA Arad.

La intrebarea daca pleaca la finalul sezonului la Arad, Stoichita a spus: "Arad? Arad? Ce Arad? Suntem la Alba Iulia. La UTA Arad? Nu stiu nimic, eu sunt antrenosul Stelei".

Legat de partida cu Alba Iulia din etapa 30, care ar putea metine echipa din Ghencea in lupta pentru titlu, Stoichita a declarat:

"Pentru a spera la câstigarea titlului trebuie sa învingem în toate meciurile care au mai ramas de disputat. Noi vom încerca si speram macar la locul doi. Noi jucam, ne batem în fiecare meci desi recunosc ca presiunea este foarte mare. Nu ne sperie nimeni dar respectam fiecare adversar. Si pe cei de la Unirea Alba Iulia îi respectam, nu conteaza ca sunt pe ultimul loc. De asta e si frumos campionatul, fiecare echipa poate produce surprize, indiferent de pozitia pe care o ocupa în clasament".

Steaua a efectuat, vineri, un antrenament la Râmnicu Vâlcea, pe Stadionul Municipal "Zavoi" din Ramnicu Valcea, dupa care a plecat spre Alba Iulia, acolo unde sâmbata întâlneste formatia Unirea, într-o partida contând pentru etapa a XXX-a a Ligii I.



Stoichita: "Arad???"