FCSB

Revine Rada la Steaua? "Aici joc fotbal cu muncitori"

Plecat in iarna de la Steaua, Ionut Rada s-ar putea intoarce in Ghencea mult mai devreme decat se astepta. Fundasul central a ramas dezamagit de ce a gasit la Al-Nasr Dubai si negociaza rezilierea contractului.
"Când am ajuns aici am ramas surprins pentru ca unii jucatori lucreaza si eu nu am mai vazut asa ceva. Au joburi, iar de multe ori nici nu veneau pe la antrenamente. Pâna la un nivel e OK, dar în teren nu mai e asa de bine, pentru ca trebuie sa alergi pentru 3, 4 oameni în plus. E greu sa faci fotbal de performanta atunci când trebuie sa si muncesti pentru a-ti înretine familia”, a spus Ionut Radea pentru cotdianul Puterea.

Fundasul vandut de Steaua pentru 275 de mii de euro este hotarat sa plece din Dubai, insa nu stie momentan daca echipa din Ghencea reprezinta o varianta pentru el.

"E posibil sa plec de la Al Nasr, acum sunt în discutii cu ei. Propunerea a venit de la mine, dar mai e cam o jumatate de luna pâna se termina campionatul si apoi mai vedem ce va fi. Vreau sa plec. Am 28 de ani, nu sunt vreun mos, si trebuie sa joc.

Nu m-am gândit înca la o revenire în România. Am pierdut foarte multe meciuri în ultima perioada si nu stam foarte bine. Lucrurile se schimba foarte repede aici, pentru ca oficialii nu prea au rabdare pâna sa apara rezultatele. Se schimba jucatori, antrenori, tot. Dupa cum vrea seicul, pentru ca toti îl asculta”, a mai spus Rada.

Onlinesport


Revine Rada la Steaua? "Aici joc fotbal cu muncitori"