FCSB

Solutiile Stelei: Olaroiu sau Piturca

Gigi Becali a vorbit la finalul meciului cu Timisoara la timpul trecut despre antrenorul Mihai Stoichita. Patronul Stelei considera ca motivul pentru care Steaua a ratat din nou titlul a fost valoarea scazuta a antrenorului si a anuntat ca din vara vrea sa ii aduca pe Victor Piturca sau Cosmin Olaroiu.
Prima tinta a patronului din Ghencea este Victor Piturca. Fostul selectioner, actualmente liber de contract, este tentat sa revina in fotbal, insa nu in orice conditii. Piturca cere mana libera in toate departamentele clubului, dar si un buget consistent de transferuri.

Patronul ros-albastrilor este dispus sa ii asigure lui Piturca un buget de transferuri de aproximativ 3 milioane de euro, insa fostul selectioner vrea sa introduca in contract o clauza conform careia patronul sa nu mai aiba voie sa comenteze evolutia jucatorilor.

"Sa vad daca ma inteleg cu Piturca, pentru ca el este cam rigid. Cum sa imi interzica sa comentez jocul echipei? Poate doar daca imi garanteaza titlul. Atunci o sa imi iau o palarie, un baston si vin la meciuri ca simplu spectator", a spus Becali.

Constient ca sansele sa il aduca pe Victor Piturca sunt foarte mici, Gigi Becali a luat legatura cu Cosmin Olaroiu. Desi in mod obisnuit cei doi nu discutau foarte des, Becali l-a sunat din ce in ce mai des pe Olaroiu in ultima perioada.

Ultima discutie dintre cei doi s-a purtat in urma cu trei zile. "Oli, esti fratele meu, spune-mi ce sa fac ca nu mai inteleg nimic din fotbal", a fost mesajul lui Becali catre Olaroiu.

Antrenorul lui Al-Sadd i-a dat cateva sfaturi pentru viitor lui Becali, insa patronul Stelei nu s-a oprit aici si i-a propus sa revina in Ghencea din vara, pe un salariu de 700 de mii de euro.

Olaroiu a amanat un raspuns, acesta urmand sa fie dat cel mai probabil miercuri. Olaroiu va juca marti in Liga Campionilor Asiei, iar daca pierde meciul cu Mes Kerman va fi demis si ar avea cale libera catre Steaua.

Onlinesport


Solutiile Stelei: Olaroiu sau Piturca