FCSB

Stoichita: "Noul antrenor sa faca o analiza serioasa"

Mihai Stoichita a anuntat ca nu va mai continua din vara la Steaua si ii cere noului antrenor sa schimbe lotul radical, deoarece acesta nu este suficient de valoros.
"Am luat goluri hilare, asta este viata. Cine va veni in vara va face o analiza serioasa si va decide lotul. Eu am antrenat ce am gasit, iar in iarna stiti cum am adus jucatori. Cu fanii de la Peluza Nord am vorbit acum, sunt multumiti de joc. Cei care s-au batut nu sunt de la Peluza Nord, trebuie sa fim atenti ce fani s-au batut. Este foarte dureros ca CFR Cluj castiga campionatul, dar asta este situatia", a spus Mihai Stoichita.

"Ne-am dat singuri gol de trei ori si noi si Timisoara am facut jocul Clujului. Cred ca lupta pentru titlu s-a încheiat. Eu vreau sa-mi felicit jucatorii, în afara de cele trei sincope de la goluri. Probabil arbitrul a gresit la lovitura libera a lui Contra, daca asa întelege el sa faca sa fie sanatos", a spus Stoichita.

"Ce presiune sa mai pui acum pe Cluj? Sunt 6 puncte diferenta si meciul direct. S-a vazut cu ce usurinta a câstigat Clujul. Noi ne luptam pentru ce mai putem, adica locul doi, care ne este accesibil si care duce în preliminariile Ligii Campionilor. Si Unirea Urziceni are meciul direct favorabil cu noi, însa noi ne jucam sansa, noi n-am intrat în jocuri de culise, poate altcineva a facut-o, nu stiu", a adaugat el.

Stoichita considera dureros pentru bucuresteni faptul ca titlul ar putea ajunge la CFR Cluj: "E dureros pentru toti cei din Bucuresti. Asta e viata, probabil cei de acolo sunt organizati mai bine. Matematic ei merita titlul, daca sunt acolo sus înseamna ca merita".

Referitor la faptul ca finantatorul Gigi Becali a plecat de la stadion în momentul în care steaua era condusa cu 3-2, Stoichita a declarat ca poate acesta s-a bucurat în masina de rezultatul final. "Atunci, poate s-a bucurat în masina la 3-3. Mi se pare ca a mai facut o data asa, la Urziceni", a afirmat el.

Steaua si FC Timisoara au remizat intr-un meci dramatic, scor 3-3, in care ambele echipe au avut sansa sa isi asigure cele trei puncte.

Onlinesport


Stoichita: "Noul antrenor sa faca o analiza serioasa"