FCSB

Steaua vrea un portar urmarit de Manchester United

Gafele repetate facute de Ciprian Tatarusanu si Robinson Zapata i-au adus la capatul rabdarii pe sefii din Ghencea, care au pornit in cautarea unui inlocuitor. Ros-albastrii au pus ochii pe un portar francez in varsta de 23 de ani, monitorizat atent si de Manchester United.
Numele sau este Rais M'Bohli Ouhab, legitimat in Bulgaria, la Slavia Sofia. M'bohli a castigat anul trecut premiul de cel mai bun portar din Bulgaria si a intrat in atentia marilor cluburi din Europa.

Scouterul lui Manchester United din Europa de Est, Budimir Vujacic, cel care i-a dus pe Zoran Tosic si Nemanja Vidic pe Old Trafford, a discutat in mai multe randuri cu M'Bohli, transmitandu-i ca Sir Alex Ferguson este interesat de el.

Pe fir a intrat insa si Steaua, dar suma la care sefii celor de la Slavia Sofia il evalueaza este prea mare. Basarab Panduru a fost saptamana trecuta in Bulgaria si l-a urmarit pe M'Bohli la meciurile cu Cherno Morets si Lokomotiv Sofia si a ramas cu o parere buna despre portarul in varsta de 23 de ani.

Crescut la academia de fotbal a lui Olympique Marseille, M'Bohli s-a transfarat in 2006 la Hearts, unde nu s-a acomodat, iar apoi a evoluat in Grecia pentru Ethnikos (2006) si Panetolikos (2007).

In 2008 el a ajuns la FC Ryukyu, in Japonia, iar dupa doar un sezon s-a transferat la actuala sa echipa, Slavia Sofia, unde a atins apogeul carierei.

Steaua conteaza in acest moment pe Ciprian Tatarusanu si Robinson Zapata, insa acestia au facut mai multe gafe care au pus frana echipei in cursa pentru castigarea titlului.

Onlinesport


Steaua vrea un portar urmarit de Manchester United