FCSB

Radoi comenteaza golul fabulos si venirea lui Piturca la Steaua

Internationalul roman Mirel Radoi a vorbit despre golul fabulos reusit in derbiul cu Al-Nasr, sustinand ca exerseaza de mult timp astfel de executii de foarte mult timp, dar ca nu ii ies prea des.
"E bine ca am castigat, a fost un gol important, ma bucur ca am nimerit-o. La mine se intampla foarte rar sa dau astfel de goluri. Dupa fiecare antrenament incerc astfel de goluri si pana la urma sa imi iasa. Incerc de mult timp un astfel de gol, dar mi-a reusit foarte tarziu", a spus Mirel Radoi la gsptv.

Fostul capitan al Stelei a comentat si posibilitatea ca Victor Piturca sa revina in Ghencea, sustinand ca ros-albastrii au concurenta serioasa.

"Voi fi alaturi de Steaua indiferent de pozitia lor din clasament. Daca ar fi sa vina Piturca, ar reusi sa faca treaba pentru ca stie sa formeze o echipa, are jucatori buni la Steaua si stie exact ce sa faca. In zona in care ma aflu se vorbeste foarte mult despre sosirea lui Piturca,  in Arabia Saudita, in Qatar si Dubai. Am fost intrebat de multe ori despre el, le-am spus ca este un antrenor foarte bun", a mai spus Radoi.

Onlinesport


Radoi comenteaza golul fabulos si venirea lui Piturca la Steaua