FCSB

Panduru nu il vrea pe Dinu 'Vama' la Steaua

FC Brasov a ratat finala Cupei Romaniei si Dinu Gheorghe este din ce in ce mai aproape de Steaua. Eventuala sa venire nu este privita deloc cu ochi buni, actualii conducatori facand front comun impotriva fostului rapidist cu origini dinamoviste.
Gigi Becali insista pentru venirea lui Dinu Gheorghe la Steaua, insa aceasta decizie i-a infuriat pe subordonatii sai care si-au manifestat public dezaprobarea.

Primul care a facut acest lucru a fost presedintele Valeriu Argaseala. "Ori eu, ori el" - a fost mesajul lui Argaseala, pe care Becali nu l-a luat in seama. "Vali nu trebuie sa se supere, tot el va ramane mana mea dreapta", a raspuns Becali.

Basarab Panduru a luat si el atitudine, declarandu-se impotriva venirii lui Dinu Gheorghe in Ghencea. Panduru s-a simtit cu musca pe caciula dupa ce Becali a anuntat ca principalul rol al lui Dinu 'Vama' va fi coordonarea transferurilor.

"Cand sunt bani, toata lumea spune ca nu e greu cu Gigi daca stii cum sa-l iei, ca se poate face treaba la Steaua. Cand nu au fost, unii s-au dat loviti", a tunat Panduru, cu referire la Dinu Gheorghe, care a refuzat si in urma cu cateva luni o oferta de la Steaua.

Panduru si Dinu Gheorghe au avut un conflict si in aceasta iarna, cand oficialul Brasovului i-a acuzat pe stelisti ca au un rol in absenta lui Rui Duarte.

Acuzat voalat de Becali ca nu se ocupa mai cu nimic, Panduru s-a pus pe treaba si in ultimele saptamani a urmarit mai multi jucatori pe care vrea sa ii propuna in vara in Ghencea. Oficialul Stelei spera ca echipa sa aiba un buget de transferuri de 4 milioane de euro, in cazul in care se va reusi castigarea titlului.

Onlinesport


Panduru nu il vrea pe Dinu 'Vama' la Steaua