FCSB

Actiunile Stelei au fost vandute pentru 200 de mii de euro

Gigi Becali nu mai este oficial patronul Stelei. In aceasta iarna, Becali le-a cedat toate actiunile pe care le detinea unor nepoti de-ai sai, in schimbul sumei de 200.000 de euro. Becali sustine ca, astfel, nu mai poate fi sanctionat pentru declaratiile facute la adresa lui Dumitru Dragomir.
"Actiunile Stelei sunt tot in familia mea. Voi continua sa vin la meciurile Stelei. Am facut asta pentru suporteri. Au strigat vinde, pleaca, mori. Uite ca am vandut. Am dat actiunile pe 200.000 de euro. De murit, nu mor acum. Dupa 100 de ani incolo. Dar clubul imi este dator mie cu 20 de milioane de euro. Cine da mai mult? Atat valoreaza. Am pierdut 35-40 de milioane din fotbal, nu mai conteaza", a spus Gigi Becali.

Amenda de 150.000 RON pe care i-a dictat-o Comisia de Disciplina a fost ironizata de Gigi Becali, acesta sustinand ca nu are de gand sa plateasca.

"Aceasta suspendare pe care mi-o da nu stiu cine, nu pot sa spun Comisie, aceasta adunatura, o sa o plateasca soacra mea. Ea are pensie mare si a luat si niste bani pentru ca a fost deportata in trecut. A luat vreo 30-40 de mii de euro. O sa imi plateasca amenda, pentru ca eu nu am nicio actiune la clubul Steaua, nu am mai finantat clubul Steaua de aproximativ 3 luni de zile.

Exista o cesiune din data de 20 ianuarie 2010. Atunci am cesionat toate actiunile mele, am inregistrat la 23 februarie actele. Eu am prevazut ca vor fi niste probleme. Am zis eu atunci ca vreau sa-mi vad de actiunea de europarlamentar. Vand toate actiunile de la societatile mele. Aceasta hotarare am luat-o dupa ce m-au arestat. Nu mai am nicio legatura cu Steaua. Declaratiile pe care le-am facut sunt in calitate de suporter si fost proprietar al Stelei. Ei spun ca daca nu platim amenda clubul va avea probleme. Dar eu n-am legatura cu clubul. Soacra mea o sa plateasca amenda aia. Sau tata. Poate o vrea el sa o plateasca", a explicat Becali.

Onlinesport


Actiunile Stelei au fost vandute pentru 200 de mii de euro