FCSB

Grecii il vad pe Kapetanos la Mondiale

Jurnalistii greci sustin ca Pantelis Kapetanos va prinde lotul lui Otto Rehhagel pentru Cupa Mondiala din acest an, datorita evolutiilor bune din tricoul Stelei.
"E o situatie incredibila. Victoras Iacob, care a jucat la Steaua, are cea mai buna perioada din cariera la Iraklis, pentru care a marcat deja de zece ori în acest campionat. Iar Pantelis Kapetanos, care a jucat la Iraklis, are cea mai buna perioada din cariera la Steaua.

Era considerat un jucator de mare viitor, dar s-a 'stins' dupa ce la Iraklis a ajuns celebrul Machlas. Pe el l-a terminat psihologic, fiindca a stat mereu în umbra lui Machlas si si-a pierdut încrederea în fortele sale. Pentru 'Kape' a fost foarte bine ca a plecat din Grecia, pentru ca aici cercul se închisese.

Acum, selectionerul Otto Rehhagel i-a deschis o poarta. E posibil sa fie selectionat la Cupa Mondiala. Singurul vârf de careu de valoare pe care îl mai avem în lot este Gekas. Pantelis va fi, foarte probabil, rezerva lui", a spus jurnalistul grec Ianis Pagos pentru EVZ.

Pantelis Kapetanos este golgheterul Ligii I, cu 13 reusite, avand o medie de un gol la 146.2 minute.

Onlinesport


Grecii il vad pe Kapetanos la Mondiale