FCSB

Steaua, amenintata cu retrogradarea

Mitica Dragomir ii arata pisica lui Gigi Becali, sustinand ca poate retrograda Steaua. Chiar daca se fereste sa spuna acest lucru direct, Dragomir ameninta ca duce cazul la FIFA pentru ca Steaua sa joace in Liga 2 din sezonul urmator.
"Eu nu vreau ca Steaua sa retrogradeze, nu am nimic cu ea si nici cu Gigi Becali. Dar daca FIFA afla ce s-a intamplat si Steaua nu e retrogradata, va fi deranj mare! Cazul se poate redeschide in orice moment pentru ca este mai grav decat ce a facut FC Arges", a amenintat Dumitru Dragomir.

Seful Ligii intentioneaza sa foloseasca pentru retrogradarea Stelei aceeasi axa precum in cazul 'Balan-Varga'. Cel care va solicita redeschiderea cazului va fi Marian Iancu, patronul banatenilor.

Acesta sustine ca au aparut foarte multe elemente noi, care duc la un singur verdict: retrogradarea Stelei. Totusi, Iancu nu a dorit sa spuna care sunt acele elemente.

Clubul din Ghencea beneficiaza de o hotarare definitiva si irevocabila, conform careia cazul nu mai poate fi redeschis decat la cererea Stelei, pentru o pedeapsa mai mica. "Voi cere chiar eu redeschiderea cazului, insa doar dupa ce instantele se vor pronunta. Vreau ca amenda de 2 miliarde sa fie diminuata", a explicat Becali.

Daniel Florea, cel care a scapat Steaua de cazul Valiza, este in acest moment presedintele Comisiei de Recurs din cadrul LPF, si ar putea da un verdict total schimbat fata de cel din urma cu doi ani.

Onlinesport



Steaua, amenintata cu retrogradarea