FCSB

Toja, pus la zid de Stoichita

Evolutiile columbianului Juan Carlos Toja l-au scos din sarite pe Mihai Stoichita. Antrenorul Stelei da semne ca isi pierde rabdarea si ar dori sa-l treaca pe linie moarta pe columbian, insa are mari probleme de efectiv in linia de mijloc.
Mihai Stoichita a privit aparent calm meciul cu Gloria Bistrita, insa si-a schimbat radical starea de spirit dupa introducerea lui Juan Carlos Toja.

La prima atingere de balon, Toja a driblat pana a pierdut mingea, iar Stoichita nu a mai rezistat: "Joaca, ba, baiatule, din prima! Unde te mai intorci tu cu mingea? Vrei sa ma omori?", a strigat Stoichita.

Apoi, Stoichita si-a indreptat atentia catre Valeriu Argaseala, aflat langa el in tribuna. "Uite, ba, Vali asta nu stie  jocul, nu stie sa stea in teren! Incredibil! Mai are si pretentii sa fie titular", a mai spus Stoichita.

De nervii tehnicianului nu a scapat nici secundul Mihia Teja. "Ba, Mihai, zi-i, ma, sa nu se mai complice! Daca nu ii spui, ma iau si de tine! Nu mai pot, asta ma baga in spital", a tunat el.

Dupa meci, Stoichita l-a acuzat pe Toja ca este mai preocupat sa faca samba pe teren decat sa joace fotbal. "Trebuie sa schimbe neaparat ceva in jocul sau", a concluzionat Lippi din Ghencea.

Onlinesport


Toja, pus la zid de Stoichita