FCSB

Parpas - Jelev, sperante pentru viitor

Problemele din defensiva Stelei par sa fie pe sfarsit. Cuplul de fundasi centrali format din Stelios Parpas si Jivko Jelev ofera o siguranta din ce in ce mai mare, dupa ce relatiile de joc s-au sudat.
Cei doi jucatori transferati in aceasta iarna in Ghencea au facut cuplu in patru meciuri (Otelul Galati, Gaz Metan Medias,  Pandurii Targu Jiu si FC Brasov), in care Steaua nu a incasat nici un gol.

Totodata, numarul ocaziilor de poarta si cel al mingilor jucate in careul Stelei a scazut, iar Mihai Stoichita sustine ca a gasit formula perfecta, mai ales ca in partidele in care cuplul de fundasi centrali nu a fost format din ei, echipa a primit de fiecare data gol.

"Nu or fi ei mari vedete, insa isi fac treaba, iar cifrele imi confirma intuitia pe care am avut-o in momentul in care i-am transferat", a spus Stoichita.

Chiar daca din punct de vedere defensiv stau satisfacator, cei doi jucatori au mari probleme in ceea ce priveste constructia. Veniti in Ghencea de la echipe mici, cei doi sunt obisnuiti sa "bubuie" balonul, iritandu-l astfel pe Stoichita.

Jelev si Parpas deschid cu greu jocul pe benzi si prefera sa joace cu baloane lungi, care au cu greu sanse de izbanda.

Onlinesport


Parpas - Jelev, sperante pentru viitor