FCSB

Stoichita a pierdut sustinerea jucatorilor

Atitudinea umila pe care o are in fata lui Gigi Becali i-a daunat lui Mihai Stoichita in relatia cu jucatorii. Acestia nu il mai sprijina pe tehnician, dupa ce au observat ca nu se lupta pentru ei in relatia cu patronul.
Jucatorii din Ghencea au mari dubii ca adevaratul antrenor al Stelei mai este Mihai Stoichita. Reactiile de dezaprobare ale lor sunt din ce in ce mai vehemente, chiar si in timpul meciurilor.

Primul care a rabufnit la adresa imixtitiunii lui Gigi Becali in tactica meciurilor a fost veteranul Petre Marin. In momentul in care a fost schimbat in meciul cu Dinamo, Petre Marin i-a reprosat lui Stoichita ca a primit un ordin din loja si a fost cu greu calmat.

Un alt jucator care s-a simtit schimbat din loja a fost Janos Szekely. La meciul cu Pandurii, Szekely a fost scos inca din startul partii secunde. El nu a parut deloc deranjat si i-a zambit ironic tehnicianului, pe care l-a banuit ca executat un ordin venit prin telefon.

Nu doar implicarea lui Gigi Becali ii deranjeaza pe jucatori. Acestia mai sunt nemultumiti ca niciodata nu au fost aparati in fata atacurilor virulente ale patronului, banuindu-l pe Stoichita ca il intereseaza doar soarta sa.

Banii sunt si ei o nemultumire. Jucatorii au incasat prime de joc doar dupa meciul cu Gaz Metan Medias, in timp ce celelalte nu au fost inca platite.

Lipsa de sustinere din partea jucatorilor ii da de gandit chiar si lui Mihai Stoichita. "Nu mai inteleg nimic. Una am pregatit inainte, alta s-a vazut pe teren", a afirmat, dupa meciul de la Targu Jiu, tehnicianul ros-albastrilor.

Onlinesport


Stoichita a pierdut sustinerea jucatorilor