FCSB

Steaua a fost asteptata doar de 30 de fani la Targu Jiu

Delegatia FC Steaua a sosit, joi, la Târgu Jiu, în vederea meciul cu formatia Pandurii din etapa a XXIv-a a Ligii I, si a fost asteptata doar de 30 de fani, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Stelistii n-au mai fost asteptati de un numar mare de fani la Târgu Jiu precum anii trecuti, ci doar de câtiva copii si trecatori aflati în zona la ora respectiva. Jucatorii pregatiti de Mihai Stoichita au facut fotografii cu suporterii si au dat autografe.

Stoichita a precizat ca se simte bine în Oltenia si spera sa fie bine primit: "Cu siguranta ma simt bine între olteni, pentru ca am stat o vreme în Oltenia".

Steaua are un antrenament programat de la ora 18:00, pe terenul sintetic, acesta fiind închis presei.

Meciul cu Steaua este considerat unul cu grad maxim de risc, oficialii echipei gorjene si fortele de ordine luând deja masuri speciale de securitate si ordine, dar si în ceea ce priveste distribuirea biletelor. Pentru meciul Pandurii - Steaua s-au scos la vânzare doar 1.000 de bilete, la pretul de 20 de lei, care au fost puse în vânzare astazi (n.r. - joi), locurile fiind acordate doar la peluze. Fiind un meci cu grad de risc mare nu vor mai exista gratuitati acordate de club si nu se vor acorda mai mult de patru bilete pentru fiecare doritor pentru e preveni specula.

Partida Pandurii Târgu Jiu - Steaua Bucuresti, din etapa a XXIV-a a Ligii I, se va disputa vineri, de la ora 20.30.

Mediafax



Steaua a fost asteptata doar de 30 de fani la Targu Jiu