FCSB

Stoichita a stabilit echipa pentru Pandurii

Accidentarile din lotul Stelei i-au ingreunat lui Mihai Stoichita alegerea in privinta echipei de start pe care o va trimite in meciul cu Pandurii Targu Jiu, care se va disputa vineri. Dupa ce s-a consultat cu oamenii din sttaff-ul sau, Stoichita s-a hotarat asupra primului 11.
Fata de meciul cu Gaz Metan Medias, in echipa de start vor reveni Pawel Golanski si Janos Szekely, care si-au ispasit etapa de suspendare. Ei vor intra in locul lui Petre Marin (suspendat) si Banel Nicolita (iesit din forma).

Marea dilema a lui Stoichita a fost folosirea celei mai importante piese de la mijlocul terenului, Ovidiu Petre, cel care aduce echilibru in jocul echipei. Acesta a jucat accidentat cu Gaz Metan Medias si a resimtit noi probleme medicale, insa a fost recuperat.

De asemenea, Stoichita a luat in calcul si varianta trecerii lui Cristi Tanase in mijloc, alaturi de Ovidiu Petre, pentru a-i face loc lui Banel in banda stanga, insa in cele din urma il va trimite pe Toja titular.

In atac, cuplul devenit clasic - Kapetanos-Bogdan Stancu - va face din nou pereche. Cei doi sunt intr-o forma excelenta, reusind sa marcheze de sase ori in acest retur.

Echipa Stelei pentru meciul de vineri: Tatarusanu - Golanski, Parpas, Jelev, Emeghara - Szekely, Ovidiu Petre, Toja, Tanase - Stancu, Kapetanos

Onlinesport


Stoichita a stabilit echipa pentru Pandurii