FCSB

Lita Dumitru ataca violent Steaua

Fostul fotbalist al ros-albastrilor pune la zid actuala echipa din Ghencea. Lita Dumitru critica dur prestatia Stelei si jucatorii pregatiti de Mihai Stoichita, sustinand ca majoritatea nu ar avea loc nici la Concordia Chiajna.
"Mie nu mi-a placut nimic în jocul Stelei. Au luat trei puncte, ramân sus, dar daca au ajuns sa se bucure de o victorie cu Gaz Metan Medias, e groasa... Fara Stancu si Kapetanos, Steaua s-ar duce în «B». Ei salveaza mereu echipa, dar sa vedem cât or mai putea.

Am vazut ca Gigi vorbeste de titlu. Ha-ha-ha! E posibil, pe fondul asta nebun în care se joaca fotbalul la noi. Aceasta este cea mai slaba echipa din istoria Stelei. Daca ajung în Liga Campionilor, n-au nicio sansa. Fug repede de-acolo...", a spus Lita Dumitru pentru EVZ.

Tehnicianul gruparii ilfovene a mentionat ca lotul ros-albastrilor este extrem de modest, singurii jucatori de valoare fiind Stancu, Kapetano si Cristi Tanase.

"Iar Parpas are un singur lucru în comun cu Mirel Radoi, ambii au acelasi sex! Pe Parpas nu l-as fi luat nici la Concordia Chiajna. N-am ce face cu el aici, am jucatori mai buni. De altfel, daca stau bine sa ma gândesc, în afara de Stancu, Kapetanos si Tanase, n-as lua la Chiajna niciun alt jucator de la Steaua. Restul sunt «pamânt»", a adaugat Dumitru.

Onlinesport


Lita Dumitru ataca violent Steaua