FCSB

Stoichita face patru schimbari cu Gaz Metan

Deranjat de modul in care s-a prezentat echipa sa in meciul cu Dinamo, Mihai Stoichita pregateste patru modificari in primul 11 pentru intalnirea de duminica seara, contra celor de la Gaz Metan Medias.

Stoichita va renunta la experimentul cu Ovidiu Petre fundas central. Profitand de revenirea lui Jelev, Ovidiu Petre va fi urcat inapoi in linia de mijloc, unde ii va lua locul lui Mihaita Plesan, considerat principalul vinovat pentru infrangerea cu Dinamo, alaturi de Robinson Zapata.

Nici portarul columbian nu isi va pastra locul de titular, rocada intre el si celalat gafeur, Tatarusanu, continuand. Zapata va fi din nou rezerva, pana cand Tatarusanu isi va ingropa din nou echipa.

Cartonasul rosu primit de Golanski in Stefan cel Mare forteaza titularizarea lui Emeghara. Nigerianul se antreneaza normal de doua saptamani, iar Stoichita va risca si il va trimite titular.

De asemenea, o alta revenire este cea a lui Cristi Tanase, cel care nu a mai evoluat din prima etapa a returului, contra celor de la Ceahlaul Piatra Neamt.

Echipa probabila a Stelei: Tatarusanu - Petre Marin, Parpas, Jelev, Emeghara - Nicolita, Ovidiu Petre, Toja, Tanase - Stancu, Kapetanos

Partida dintre Steaua si Gaz Metan Medias, din etapa a  XXIII-a a Ligii I, se va disputa duminica,  de la ora 20:00, in direct pe Onlinesport.ro.

Onlinesport



Stoichita face patru schimbari cu Gaz Metan