FCSB

Mesaje impotriva lui Gigi Becali, scrise pe autocarul Stelei

Mai multe mesaje împotriva finantatorului FC Steaua, Gigi Becali, au fost scrise, sâmbata, pe autocarul echipei, aflat în parcarea unui mall din Capitala, în timp ce jucatorii stelisti vizionau filmul "Politai în misiune".

Potrivit sursei citate, fani ai gruparii din Bulevardul Ghencea au scris cu spray alb "RIP Gigi Becali", direct pe crucea imprimata la cererea expresa a lui Gigi Becali. Un alt mesaj a fost "Pleaca din Ghencea", care a fost scris exact pe emblema clubului, iar un al treilea mesaj a fost cu continut obscen.

Gigi Becali a declarat ca reactia fanilor este o consecinta a hotarârii luate în procesul intentat de suporteri împotriva finantatorului gruparii "ros-albastre", ca urmare a interdictiei impuse de acesta. "De ce s-a întâmplat asa? Trebuie sa-l întrebati pe judecatorul ala care a dat hotarârea. Aici se ajunge. Daca noi motivam ca ne afecteaza activitatea economica, avem de plata 100.000 de euro din cauza celor de la Peluza Sud, cum sa dai sentinta ca suntem obligati sa-i primim? Nu stau eu sa-i potolesc pe ei. Steaua e afacerea mea! Cluburile de fotbal sunt societati private. Daca nu-ti convine, pleci ca fan în alta parte! S-a aplicat legea si asta e. Nu vedeti? Noi o respectam, chiar daca e strâmba", a spus Becali la Gsp Tv.

Finantatorul stelist a spus ca va permite accesul fanilor în stadion, dar numai la loje, acolo unde vor fi urmariti de camere de luat vederi si fotografiati. "Le-am zis ca îi trimit la puscarie si m-au luat cu domnul Becali, când plecati de la Steaua... le-am zis ca nu plec deloc. Eu nu mi-am propus sa educ galeria. Sa stea la fotolii! Poti sa contesti, dar esti nebun! Poti sa contesti la Real, la Barcelona, pe Berlusconi si pe Becali nu poti! Pentru ca trebuie sa bagi bani ca sa plece".

Membrii Asociatiei Independente a Suporterilor Stelisti (AISS) au decis sa actioneze în instanta clubul Steaua dupa ce le-a fost interzis accesul la meciurile de pe teren propriu, chiar daca erau posesori de abonamente. Alti suporteri, posesori de abonamente care însa nu erau membrii ai AISS, au actionat în judecata si ei FC Steaua prin intermediul Asociatiei Independente a Suporterilor Stelisti.

În urma actiunii, suporterii echipei Steaua au acces pe stadion, potrivit unei decizii a Judecatoriei sectorului 6 Bucuresti, care a ridicat, marti, interdictia impusa de clubul sportiv. La trei zile de la hotarârea instantei, FC Steaua a anuntat, într-un comunicat postat pe site-ul oficial, ca va respecta decizia Judecatoriei sectorului 6.

Mediafax



Mesaje impotriva lui Gigi Becali, scrise pe autocarul Stelei