FCSB

Comisia de Recurs a redus amenda Stelei la 30.000 de lei

Comisia de Recurs a Ligii Profesioniste de Fotbal a decis, joi, reducerea sanctiunii aplicate clubului Steaua de la 60.000 de lei la 30.000 de lei dupa incidentele de la meciul cu Ceahlaul Piatra Neamt provocate de suporterii stelisti care au aruncat cu bulgari de zapada în jucatori si antrenori.

Comisia de Disciplina a LPF a sanctionat, la 24 februarie, clubul Steaua cu o penalitate financiara de 60.000 de lei pentru incidentele de la meciul cu Ceahlaul Piatra Neamt provocate de suporterii stelisti care au aruncat cu bulgari de zapada în jucatori si antrenori. Sanctiunea a fost aplicata si din cauza unor torte aprinse în tribune de fanii stelisti.

La meciul din etapa a XVIII-a a Ligii I dintre Steaua si Ceahlaul, fanii prezenti la peluza Sud a stadionului au început ca arunce cu bulgari de zapada în jucatorii echipei oaspete, care efectuau încalzirea, cu aproximativ 15 minute înainte de începerea partidei.

Crainicul stadionului a facut apel la suporteri sa înceteze aceste actiuni, la cererea observatorului de joc, Gheorghe Nedelescu. Începând din minutul 50, crainicul stadionului a facut din nou apel, de data asta catre toti suporterii prezenti pe stadion, sa nu mai arunce cu bulgari în teren, însa fanii au continuat aceste actiuni.

În minutul 61, antrenorul echipei Ceahlaul, Gheorghe Multescu, a intrat în teren, solicitându-le jucatorilor sai sa paraseasca suprafata de joc. Dupa ce arbitrul a decis întreruperea partidei si jucatorii s-au îndreptat spre vestiare, finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, a anuntat la microfonul stadionului ca arbitrul a decis întreruperea meciului pentru zece minute si a facut apel la suporteri sa nu mai arunce cu bulgari. Partida a fost reluata dupa aproximativ 15 minute.

Formatia Steaua Bucuresti a pierdut meciul de pe teren propriu sustinut în compania formatiei Ceahlaul, scor 1-3, din etapa a XVIII-a a Ligii I.

Mediafax



Comisia de Recurs a redus amenda Stelei la 30.000 de lei