FCSB

Banel a rabufnit: "Nu ma simt bine pe partea stanga"

Folosit cu un randament scazut in banda stanga, Banel Nicolita se scuza sustinand ca adevaratul sau post este cel de mijlocas dreapta. Fostele glorii ale Stelei ii iau partea lui Banel Nicolita si propun retragerea acestuia pe postul de fundas dreapta.
Banel Nicolita a fost una dintre "mainile moarte" ale Stelei din meciul cu Dinamo. Nu a oferit nici o centrare, nu a facut nici un dribling, iar rolul sau a fost mai mult de decor.

Fostul mare jucator al Stelei, Ilie Dumitrescu, a dezvaluit o discutie pe care a purtat-o cu selectionerul Razvan Lucescu, referitoare la situatia lui Banel Nicolita.

"Razvan mi-a spus ca a vorbit cu Banel Nicolita, iar acesta s-a plans ca nu se simte bine in banda stanga, dar ca nu are ce sa faca daca Stoichita il foloseste acolo", a afirmat Ilie Dumitrescu la Digi Sport.

Prieten cu Stoichita, Ilie Dumitrescu nu s-a ferit sa ii ofere tehnicianului din Ghencea un sfat pentru folosirea lui Banel. "Olaroiu l-a retras in unele meciuri fundas dreapta, iar acolo a dat randament", a adaugat Dumitrescu.

Seful Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, critica si el folosirea lui Banel in banda stanga. "Banel mai mult strica jocul Stelei acolo", a comentat Dragomir.

Onlinesport


Banel a rabufnit: "Nu ma simt bine pe partea stanga"