FCSB

Liderii galeriei Stelei, bisnitari de meserie

Liderii galeriei Stelei de la Peluza Nord au profitat de interesul mare starnit de derby si au facut un ban necinstit pe spatele Stelei. Ei au vandut si la meciul cu Dinamo bilete la suprapret, spre nemultumirea mai multori fani care au trebuit sa scoata din buzunare chiar si cate 70 de lei pentru a ajunge la derby.
Steaua a avut oficial 676 de bilete pentru marele derby, mult prea putin fata de interesul pe care partida l-a afisat. Biletele au fost impartite prin Liga Suporterilor Stelisti, reprezentata de Gheorghe Mustata.

Venirea acestuia la Piata Victoriei, locul de intalnire al suporterilor stelisti, a fost asteptata cu mare interes. Desi pretul biletului era de 15 lei, primii norocosi au platit doar 25 de lei, liderii galeriei sustinand ca 10 lei se vor duce spre coregrafia din care au facut parte cateva zeci de steaguri si 6 bannere.

Ulterior, vazand ca interesul pentru bilete este din ce in ce mai mare, liderii-bisnitari au supralicitat, cerand cate 50 de lei, suma pe care multi s-au incumetat sa o plateasca.

Ultimii sositi au trebuit sa scoata cate 70 de lei pentru a intra la derby. Printre acestia se afla si suporteri de la Peluza Sud, care inaintea meciului au primit interzis din partea lui Gigi Becali.

Bisnita din galeria Stelei nu este o noutate in acest sezon. La Cluj, stelistii au vandut mai multe bilete chiar fanilor clujeni, in timp ce suporterii din Peluza SUD si AISS au ramas in afara stadionului.

Onlinesport


Liderii galeriei Stelei, bisnitari de meserie