FCSB

Cel mai slab start al Stelei din ultimii 10 ani

Parcursul dezamagitor al Stelei din acest retur a egalat un record vechi de zece ani. Steaua nu are nici o victorie dupa trei meciuri, in care a obtinut doar doua puncte.
Stelistii nu au mai avut un start atat de prost de retur din sezonul 1999-2000, in care ros-albastrii au debutat catastrofal, cu o infrangere, scor 1-4, in fata celor de la Petrolul.

A urmat o remiza in Ghencea, scor 2-2 cu FC Brasov, iar apoi Emeric Ienei a fost inlocuit cu Victor Piturca, acesta debutand cu o remiza, scor 2-2, in Giulesti.

"Ros-albastrii" au pierdut si al patrulea meci din retur, scor 2-3 cu FC National, insa in acest an Steaua are sansa sa spulbere ghinionul, urmand sa intalneasca vineri Otelul Galati.

Mai mult, antrenorul Mihai Stoichita pare multumit de modul in care s-au descurcat jucatorii sai in primele etape din acest retur.

"Am obtinut doua puncte la echipele de pe primele doua locuri. Vi se pare ca am facut putin lucru? Atunci in tur am facut egal acasa cu CFR si am pierdut cu Urziceni in Ghencea. Infrangerea cu Ceahlaul? Pui intrebari obraznice, nu iti mai raspund", a comentat Stoichita.

Onlinesport


Cel mai slab start al Stelei din ultimii 10 ani