FCSB

Argaseala va fi retrogradat. Dinu 'Vama' spre Steaua

Patronul Stelei este din ce in ce mai nemultumit de modul in care Valeriu Argaseala isi face treaba si vrea sa il retrogradeze intr-o functie inferioara dupa finalul campionatului. In locul sau, Becali vrea sa il aduca pe Dinu Gheorghe.
Gigi Becali este nemultumit ca Valeriu Argaseala nu a putut sa rezolve transferurile unor jucatori precum Sorin Frunza si Lucian Sanmartean, desi acestia erau liberi de contract.

"I-am zis lui Argaseala sa ii ia pe cei doi, sa aiba grija ce face, dar m-a luat cu 'tra-la-la' si i-am pierdut. Nu poti sa pierzi doi jucatori de o asemenea valoare", a spus Gigi Becali la sportro.

Nemultumirile lui Gigi Becali fata de Argaseala au inceput inca din vara anului trecut, cand presedintele ros-albastrilor a dat-o in bara cand a efectuat transferurile.

Mai intai,  Becali si-a manifestat nemultumriea printr-o reducere salariala cu 50%, insa in acest moment este convins sa ii diminueze serios sarcinile presedintelui din Ghencea.

Un alt motiv de nemultumire al lui Becali este relatia pe care Argaseala a avut-o cu suporterii. Patronul Stelei a aflat ca Argaseala a interzis mai multe bannere adresate unui suporter decedat, lucru care l-a deranjat destul de tare.

Din vara, Becali va porni asaltul catre Dinu Gheorghe, actualul presedinte de la FC Brasov avand sanse mari sa ajunga in Ghencea. "El stie foarte bine jucatorii, stie cat mai au contract si are ochi la fotbalisti", l-a caracterizat Becali.

Onlinesport


Argaseala va fi retrogradat. Dinu 'Vama' spre Steaua