FCSB

Sefii Stelei sunt nemultumiti de Gora Tall

Debutul senegalezului Gora Tall la Steaua se lasa asteptat. Venit in urma cu aproape doua saptamani in Romania, Tall nu l-a impresionat pe Stoichita. Tall pare mult mai lent decat pe DVD si este intotdeauna cu un pas in urma.
Gigi Becali il cere insistent pe Gora Tall in echipa de start a Stelei, in locul lui Alexandru Tudose, dar debutul senegalezului se va produce doar in cazul in care in lot vor aparea probleme medicale.

Chiar daca vine dintr-un campionat care nu a avut o pauza prea mare in iarna, Tall nu este la acelasi nivel fizic cu ceilalti colegi, iar oficialii echipei din Ghencea se plang din acest motiv.

"Am zis ca daca o sa luam jucatori din Cipru nu o sa fie probleme cu readaptarea la jocuri, insa iata ca nu este asa cum credeam noi. Tall mai are nevoie de timp pentru a se adapta, pare intotdeauna cu un pas in urma fata de restul jucatorilor", ne-a declarat un oficial al Stelei.

Gora Tall a fost imprumutat pana la finalul sezonului din Cipru, de la APOP Kinyras, echipa pentru care a fost titular meci de meci in acest sezon.

Onlinesport


Sefii Stelei sunt nemultumiti de Gora Tall