FCSB

Fanii Stelei s-au certat la televizor

Doi reprezentanti ai suporterilor stelisti s-au certat, vineri seara, intr-o emisiune televizata. Motivul nu a fost pacea cu Gigi Becali, ci organizarea asociatiilor din care suporterii fac parte.
Bogdan Rusu, unul dintre fondatorii Asociatiei Ligii Suporterilor Stelisti (ALSS), si Marius Nicolau, purtatorul de cuvant al Asociatiei Independente a Suporterilor Stelisti (AISS), s-au contrat in emisiunea "Fabrica de Sport" de la Telesport.

Liderul ALSS i-a reprosat lui Marius Nicolau ca nu a primit nici un raspuns legat de deplasarile echipei din returul campionatului, desi solicitarea a fost facuta in urma cu mai bine de o luna.

"Nu am avut timp sa ne strangem toti membrii intr-un Consiliu Director al Asociatiei", a raspuns reprezentantul celor 400 de suporteri din AISS.

Totodata, Rusu l-a mai acuzat pe Nicolau ca, prin intermediul site-ului fcsteaua.ro, se creeaza o imagine proasta Asociatiei Ligii Suporterilor Stelisti (ALSS). "Tot timpul am fost denigrati pe site-ul vostru, cand v-am trimis un comunicat in care am negat totul nu l-ati publicat", a mai reprosat Rusu.

Onlinesport


Fanii Stelei s-au certat la televizor