FCSB

Pepe vrea deja campionatul

Atacantul columbian Pepe Moreno a declarat ca este fericit ca s-a intors la Steaua, el urmand sa evolueze pentru echipa "ros-albastra" pana la finalul sezonului sub forma de imprumut de la gruparea argentiniana Independiente Avellaneda, informeaza site-ul oficial al clubului din Bulevardul Ghencea.
"Sunt foarte fericit ca m-am întors la Steaua si sper sa îmi ajut colegii sa câstige titlul de campioni. M-as bucura sa facem jocuri bune în acest retur de campionat si sa nu-i dezamagesc pe suporteri, care au fost alaturi de mine în perioada în care am mai jucat aici", a spus Pepe Moreno.

La sfârsitul sezonului, Steaua va avea optiunea de a-l achizitiona definitiv pe atacantul columbian.

Pepe Moreno va evolua la Steaua cu numarul 22, preluat de la Mihaita Plesan, care va folosi numarul 19. El nu a facut deplasarea cu lotul Stelei în Bulgaria, urmând sa se pregateasca la sediul gruparii steliste.

Atacantul columbian a mai evoluat pentru Steaua în returul sezonului 2007/2008, când a marcat cinci goluri. Pepe Moreno a mai fost legitimat la Deportivo Pasto (Columbia), America de Cali (Columbia), Millonarios (Columbia), Dinamo Kiev (Ucraina), Independiente de Avellaneda si Juan Aurich (Peru).


Pepe vrea deja campionatul