FCSB

Diarra, out de la Steaua. Stoichita merge pe mana lui Giovani

Desi a avut o evolutie peste cea a lui Eugen Baciu si Jivko Jelev, Boubacar Diarra nu a fost pastrat in lot de Mihai Stoichita. Antrenorul ros-albastrilor prefera sa nu se puna rau cu Giovani Becali si a decis sa aduca un fundas propus de el.
Mihai Stoichita a simtit ca postul sau ar putea fi in pericol in cazul in care nu va accepta colaborarea cu Giovani Becali. Un atac fara menajamente al fostului impresar l-a pus in garda pe Stoichita, care a renuntat imediat la Boubacar Diarra.

Dupa o discutie cu Giovani Becali, Stoichita a decis sa il aduca la Steaua pe fundasul central Ivan Ivanov de la CSKA Sofia. Acesta a fost propus ros-albastrilor inca din luna ianuarie, dar atunci Stoichita il refuzase.

"Nu inteleg de ce vor sa ni-l dea noua, daca si ei se bat la titlu in Bulgaria. Am vorbit in Bulgaria si cei de acolo mi-au spus ca nu stiu daca ne putem bate la titlu cu el in echipa", spunea Stoichita la acea vreme.

Atacul lui Giovani Becali l-a facut, insa, sa se razgandeasca si a preferat sa mearga pe mana fostului impresar, pentru a nu avea soarta lui Dorinel Munteanu.

In varsta de 21 de ani, Ivan Ivanov a fost crescut de CSKA Sofia, iar din 2008 a evoluat si in nationala Bulgariei, pentru care a acumulat 5 selectii.

El ar putea ajunge in Ghencea sub forma de imprumut pana in vara, urmand ca ros-albastrii sa plateasca apoi 500 de mii de euro pentru un transfer definitiv.

Onlinesport


Diarra, out de la Steaua. Stoichita merge pe mana lui Giovani