FCSB

Albert Duro: "Becali si Piturca au terminat Steaua"

Fostul jucator al Stelei, albanezul Albert Duro, sustine ca echipa din Ghencea a cazut din momentul in care Victor Piturca si Gigi Becali s-au implicat in conducerea ei.
"Îmi aduc aminte de perioada petrecuta la Steaua. Cât au fost antrenor Emeric Ienei si presedinte Viorel Paunescu, totul a fost bine la Steaua. Au venit apoi Gigi Becali si Victor Piturca si totul s-a terminat. Daca echipa aia era lasata sa creasca în cinci era o forta. Eram eu, care aveam 20 de ani, apoi Reghecampf, Lincar, Danciulescu, Rosu, Ciocoiu, Trica, Lutu, Ropotan, Ritli. Steaua avea echipa atunci!", a spus Duro pentru EVZ.

Jucatorul albanez a comentat si dubla mansa care se va disputa intre Romania si tara sa natala, anticipand un duel extrem de echilibrat.
]
"Fotbalul românesc, la nivel de echipa nationala, e într-un regres permanent în ultimii ani. Cred ca România e acum o echipa de batut. Nu se mai teme nimeni de ea. Albania are tupeu si veti vedea ca va realiza surprize. La Tirana va fi greu inclusiv pentru Franta. Albania nu are obiective marete, România, în schimb, are. Are obiectiv, locul doi, are pretentii", a adaugat Duro.

Onlinesport


Albert Duro: "Becali si Piturca au terminat Steaua"