FCSB

Steaua ii poate pierde pe Karamieni din vara

Conform unei clauze din contractul semnat cu Steaua de fratii Karamian, echipa din Ghencea i-ar putea pierde gratis pe cei doi in aceasta vara, deoarece clubul nu beneficiaza de prelungire automata de prelungire a intelegerilor semnate duminica.
Initial s-a crezut ca jucatorii armeni au semnat pe sase luni cu optiune de prelungire automata din partea clubului, insa Gigi Becali a anuntat ca, in realitate,  contractul nu prevede o asemenea clauza.

Astfel, fratii Karamian pot parasi Steaua in vara, dupa doar sase luni, fara ca ros-albastrii sa poata impiedica acest lucru, insa Gigi Becali spune ca nu se teme ca acest lucru se va intampla.

"Am stat si m-am gandit ca aceasta clauza este, de fapt, in favoarea noastra. Daca nu iau campionatul, ei sunt liberi sa plece, iar daca il iau ei vor vrea sa ramana la Steaua pentru a juca in Liga Campionilor. Oricum, au si ei o varsta, ma gandesc ca nu mai au oferte", a afirmat Gigi Becali.

Chiar si asa, fratele jucatorilor, impresarul Artur, sustine ca mai multe echipe din Rusia sunt in continuare interesate de serviciile Karamienilor.

Conform unor surse apropiate jucatorilor, acestia au ales sa continue in tara noastra, chiar pe bani mai putini, deoarece sunt interesati sa obtina cetatenia romana care le-ar asigura mai multe facilitati.

Onlinesport


Steaua ii poate pierde pe Karamieni din vara