FCSB

Obiectivul Karamienilor: "Vrem titlul"

Cei mai noi jucatori ai Stelei, fratii Artiom si Arman Karamian, spun ca au venit in Ghencea ca sa puna umarul la castigarea titlului.
"Suntem bucurosi ca am venit la Steaua si speram, cu ajutorul lui Dumnezeu, sa fim campionii Romaniei la vara! Asa cum am mai spus, incercam sa aducem o mare bucurie in Ghencea impreuna cu noii nostri colegi. Ne dorim din tot sufletul ca acesta sa fie anul Stelei", a spus Artiom Karamian pentru site-ul clubului.

Artiom Karamian a fost completat de fratele sau, Arman, cel care a mentionat ca spera ca fanii din Ghencea sa revina alaturi de echipa in retur.

"Steaua este o echipa foarte mare, cu traditie pe plan intern si european, astfel incat sunt foarte bucuros ca am venit aici. Sper ca impreuna cu fratele meu si ceilallti colegi sa castigam titlul cu Steaua in aceasta vara. Stim ca suporterii iubesc foarte mult echipa si speram ca prin jocul tuturor sa-i aducem la stadion. Sprijinul lor va fi foarte important pentru toata lumea, tocmai de aceea ii asteptam in numar cat mai mare alaturi de noi. Am vorbit deja cu domnul Mihai Stoichita, care ne-a felicitat pentru ca am venit si ne-a transmis ca ne asteapta in Antalya", a afirmat Arman Karamian.

Cei doi jucatori armeni au semnat, duminica, pe doi ani cu Steaua, si sunt asteptati in Antalya de Mihai Stoichita.

Onlinesport


Obiectivul Karamienilor: "Vrem titlul"