FCSB

Cum motiveaza Stoichita un jucator tanar

Jucatorii tineri care au impresionat in mandatul lui Cristiano Bergodi s-au stins dupa venirea lui Mihai Stoichita. In cantonamentul din Turcia, Stoichita a deplasat doi juniori, Bejan si Nastasie, in incercarea de a gasi o noua perla. Iata cum l-a motivat Stoichita pe Ionut Nastasie, inainte de a-l introduce pe teren impotriva lui Red Bull Salzburg.
Spre finalul meciului cu Red Bull Salzburg, Stoichita se intoarce catre colaboratorii sai de pe banca si ii intreaba: "Cum il cheama, ma, pe ala micu'?". Dupa ce afla raspunsul, tehnicianul Stelei il cheama pe Ionut Nastasie.

"Nastasie, ia vino, ba, incoa!", a fost strigatul de lupta al lui Stoichita. Dupa ce jucatorul in varsta de 17 ani a ajuns langa Stoichita, tehnicianul ros-albastrilor s-a asigurat ca juniorul este pregatit sa intre pe teren.

"Ti-e frica, ba, sa joci?! Nu? Atunci intra si musca din adversar!", i-a mai zis Stoichita fostului capitan de la reprezentativa Under-17.

Ionut Nastasie a aratat tupeu si devotament in putinele minute in care a fost folosit de Stoichita, iar antrenorul Stelei este hotarat sa ii mai dea sanse jucatorului adus de la echipa a doua.

Onlinesport


Cum motiveaza Stoichita un jucator tanar