FCSB

Cum a negociat Steaua pentru Ouon: "Becali ne injura tot timpul"

David Lassarcina, impresarul rwandezului Edwin Ouon, explica motivele pentru care jucatorul sau nu s-a mai transferat la Steaua. Lassarcina il considera vinovat pe Gigi Becali, pe care il acuza ca a avut un comportament obscen in timpul negocierilor.
"Edwin Ouon nu va juca pentru Steaua. Gigi Becali trebuie sa inteleaga ca nu poti cumpara un Porsche cu doi euro in buzunar. El este un fel de "Comedia del Arte". Vorbeste mult, dar fara nicio acoperire. In plus, la negocieri, a facut foarte mult scandal si a inceput sa injure pe toata lumea. Nu este un om serios. A oferit 200.000 de euro acum si 600.000 daca ia Steaua campionatul. Cine ar accepta asa ceva?", a explicat Lasaracina in Cancan.

In schimb, impresarul rwandezului a avut numai cuvinte de lauda la adresa lui Adrian Porumboiu, cel care a dorit sa-l sufle pe Ouon din Ghencea.

"Domnul Porumboiu este un om corect, care a pus o oferta clara pe masa si am fost foarte aproape sa ajungem la un acord. Cu el chiar am avut un precontract cu aproape doi ani in urma. Duminica seara erau sanse de 99% ca Ouon sa mearga la Vaslui, dar totul a cazut", a adaugat Lassarcina.

Gigi Becali a anuntat, luni seara, ca nu mai este interesat de transferul lui Ouon, deoarece acesta dorea un salariu prea mare.

Onlinesport


Cum a negociat Steaua pentru Ouon: "Becali ne injura tot timpul"