FCSB

Surdu: "Trebuie sa luam titlul, indiferent de culise"

Atacantul Stelei, Romeo Surdu, a afirmat ca ros-albastrii sunt condamnati sa castige titlul, indiferent daca alte echipe vor fi ajutate de arbitri in returul campionatului.
"Toata pregatirea a fost destul de grea si cred ca va fi pana la sfarsit. Este normal sa ne pregatim pentru a indeplini obiectivul, iar acela este sa terminam pe primul loc, indiferent de ce se va intampla in culise. Aici ma refer la ceea ce vede toata lumea si s-a intamplat si in anii trecuti. Nu pot sa-mi dau eu cu parerea vizavi de influentele arbitrajelor", a spus Surdu, citat de site-ul Stelei.

Romeo Surdu asteapta intariri in aparare, insa nu si celelalte doua compartimente, unde crede ca ltoul este complet.

"Banuiesc si eu ca o sa mai vina 2-3 jucatori. Avem un atac destul de bun. Mijlocul este la fel, iar jucatorii din aparare sunt in crestere, asa ca avem toate sansele sa terminam pe prima pozitie", a mentionat el.

Jucatorul transferat de la CFR Cluj a comentat si situatia banderolei de la Steaua, cerandu-i lui Gigi Becali sa i-o ofere lui Petre Marin.

"Petre Marin are o experienta foarte mare si mi se pare normal ca el sa fie capitan. Am aflat despre parerea patronului, dar noi suntem alaturi de Petre si il consideram omul care stie sa pastreze atmosfera buna in vestiar. El este capitanul vestiarului, indiferent ce se va intampla cu banderola", a explicat Surdu.

Onlinesport


Surdu: "Trebuie sa luam titlul, indiferent de culise"