FCSB

Stoichita: "Cu lotul asta, nu garantez nici cupele europene"

Antrenorul Stelei, Mihai Stoichita, a lansat un atac surprinzator la adresa conducerii, fiind nemultumit ca nu i-au fost satisfacute pretentiile inca. Stoichita spune ca nu promite o calificare in cupele europene, daca Steaua nu se va misca rapid pe piata transferurilor.
"Am spus ca garantez titlul, dar doar daca mi se aduc jucatorii pe care i-am cerut. A venit doar Jelev! Dupa plecarea lui Ghionea, cu lotul asta, eu nu garantez nici macar calificarea in cupele europene. Nu doar ca Steaua nu transfera, dar continua sa vanda. Balanta este inclinata in directia dezertarilor, in contidiile in care alte candidate la titlu aduc fotbalisti pe banda rulanta", a spus Mihai Stoichita, conform Fanatik.

Dupa ce i-a pierdut pe Sorin Ghionea si Ionut Rada, oameni de baza in turul campionatului, Stoichita nu ar fi surprins daca si Mihaita Plesan ar parasi Steaua.

"N-ar fi o mare surpriza daca s-ar transfera si Plesan. A promis el ca ramane pana la vara, dar l-as intelege perfect daca ar alege sa plece", a comentat Stoichita.

Steaua a perfectat un singur transfer pana in acest moment, Jivko Jelev, dar Gigi Becali ii promite pe Edwin Ouon si Rui Duarte.

Onlinesport


Stoichita: "Cu lotul asta, nu garantez nici cupele europene"