FCSB

Steaua a plecat in Antalya

Delegatia Stelei a plecat, sambata dimineata, in Turcia, unde va efectua primul stagiu de pregatire din aceasta iarna. Iata lotul si declaratiile pe care Mihai Stoichita le-a acordat pe aeroport.
Steaua va sta in Lara Kundu pana pe 27 ianuarie, avand programat un singur meci amical, pe 26 ianuarie, impotriva austriecilor de la Red Bull Salzburg.

Singurele noutati din lotul lui Mihai Stoichita au fost Jivko Jelev si Josh Tudela, in timp ce Rafal Grzelak a fost lasat acasa.

Lotul Stelei pentru Antalya:

Portari: Zapata, Tatarusanu, Lungu

Fundasi: Ghionea, Golanski, Emeghara, Jelev, Tudose, Baciu, Marin, Ninu, Filip

Mijlocasi: Toja, Tanase, Szekely, Nicolita, Ionescu, Plesan, Onicas, Bicfalvi, Ov. Petre

Atacanti: Kapetanos, Surdu, Stancu

Tehnicianul ros-albastrilor, Mihai Stoichita, a afirmat ca nu este deranjat de o posibila plecare a lui Dayro Moreno, dar cere in schimb doi jucatori.

"Nu am mai vorbit cu patronul desre transferuri. Nu este cazul, pentru ca stie bine ce are de facut. Nu este problema mea sa ma amestec in initiativele conucerii, eu pot doar sa am niste dorinte pe care sa mi le fac cunoscute. In momentul acesta, dorinta mea este sa mi se mai aduca doi jucatori, un fundas central si un atacant in locul lui Dayro. Atunci, as fi multumit", a spus Mihai Stoichita.

Onlinesport


Steaua a plecat in Antalya