FCSB

Un senegalez pe lista Stelei

Ratarea transferului lui Edwin Ouon i-a fortat pe stelisti sa tatoneze alte piste. Cel mai recent nume aparut pe lista Stelei este senegalezul Gora Tall, venit de la o echipa modesta din campionatul Ciprului.
APOP Kinyras este echipa cu care stelistii negociaza imprumutul fundasului central in varsta de 24 de ani. Pentru ca Becali nu vrea sa plateasca 200 de mii de euro in schimbul sau, Valeriu Argaseala incearca sa ii convinga pe ciprioti sa-l lase imprumut pentru sase luni, cu optiune de cumparare.

Numele lui Gora Tall nu spune nimic in fotbalul international. La cei 1.90 metri ai sai, Tall se poate lauda doar cu cateva echipe modeste din Portugalia si cu transferul la APOP Kinyras, realizat in vara anului 2009.

Pana sa ajunga in Cipru, Tall a mai evoluat pentru ASEC Ndiambour (2003-2005), Ashdod (2006-2007), Trofense (2007), Nelas (2008) si Gondomar (2008-2009).

Steaua a mai transferat un fundas central in iarna, Jivko Jelev, insa iminenta plecare a lui Sorin Ghionea trebuie suplinita prin aducerea unui nou jucator.

Onlinesport


Un senegalez pe lista Stelei