FCSB

Steaua a facut o oferta pentru Varga

Gigi Becali s-a intalnit cu Vasile Siman pentru a discuta transferul lui Dacian Varga la Steaua in schimbul sumei de 1.5 milioane de euro. Patronul Sportului Studentesc va da un raspuns in urmatoarele zile.
"Am discutat cu Siman pentru Varga. I-am propus sa mi-l lase pana in vara si daca iau campionatul, o sa ii dau 1.500.000 de euro", a anuntat Gigi Becali.

Dacian Varga mai este dorit si de Rapid, tot sub forma de imprumut, insa Vasile Siman vrea sa il vanda. In cazul in care nu va reusi sa il dea in strainatate, este posibil ca Varga sa fie imprumutat din nou in Liga I.

Finantatorul ros-albastrilor a mentionat ca in Ghencea va sosi in zilele urmatoare si bulgarul Hristo Yovov, dar si un jucator din campionatul Portugaliei.

"Yovov e rezolvat, maine sau poimaine va veni in tara. Panduru a fost in Portugalia, i-am dat ordin sa-mi aduca un jucator de acolo", a explicat Becali.

La capitolul plecari, Gigi Becali a mai afirmat ca nu stie nimic despre un posibil transfer al lui Dayro Moreno.

"De Dayro nu mai stiu nimic. E prin Columbia, isi cauta echipa. E liber sa plece pentru 500.000 de euro", a precizat Becali.

Onlinesport


Steaua a facut o oferta pentru Varga