FCSB

Tanase si-a batut iubita de Revelion

Visul lui Gigi Becali este pe cale sa devina realitate. Fotbalistul pentru care a platit 1.8 milioane de euro, Cristi Tanase, a fost implicat in noaptea de Revelion intr-un scandal alaturi de prietena sa Iulia, considerata de patronul Stelei principalul motiv pentru evolutiile slabe din turul campionatului.
Cristi Tanase si-a petrecut noaptea dintre ani in clubul Office din Predeal. Insotit de prietena sa Iulia si de verisoara acesteia, Tanase a fost protagonistul unui scandal menit sa destrame cel mai mediatizat cuplu din fotbalul romanesc, informeaza Cancan.

Mijlocasul transferat de la FC Arges a dat pentru moment senzatia ca a invatat ceva din precedentul scandal in care a fost implicat si a dorit sa se retraga la putin timp dupa miezul noptii, insa iubita sa nu a fost de acord cu acest lucru.

Astfel, conform sursei citate, Iulia i-a spus lui Tanase ca va ramane sa se distreze in club chiar si fara el, moment in care fotbalistul Stelei a erupt si a inceput sa o palmuiasca.

Totul merge conform dorintei lui Gigi Becali, care si-a propus ca din returul campionatului Tanase sa aiba acces la "1\4 bomba sexy".

Onlinesport


Tanase si-a batut iubita de Revelion