FCSB

Tanase, discipolul lui Mitea

Cel mai scump transfer din istoria Stelei, pitesteanul Cristi Tanase, este adeptul stilului de viata care l-a transformat pe Nicolae Mitea la doar 24 de ani intr-un fost fotbalist. Manele, femei si un stil de viata depravat - acestea sunt ingredientele care il pot distruge pe Tanase.
Adus in Ghencea la propunerea lui Giovani Becali, Tanase are un trecut glorios in viata de noapte pitesteana, fiind prezent saptamanal in restaurantele cu profil manelistic, unde era sufletul petrecerilor. Nu de putine ori Tanase se baga peste lautari pentru a demonstra cum trebuie sa sune melodiile de jale, preferatele sale.

Ajuns in Ghencea, Tanase a insistat sa stea cat mai aproape de viata de noapte bucuresteana, desi clubul dorea sa il mute intr-o zona cat mai linistita, alaturi de ceilalti colegi.

Din acest repertoriu cu manele si bani aruncati pe lautari nu putea lipsi o 'bomba sexy'. Tanase si-a adus in Capitala si prietena, care in scurt timp a devenit dusmanul numarul unu in Ghencea, deoarece Gigi Becali sustine ca 'ii suge toate fortele'.

Traseul lui Cristi Tanase in fotbalul romanesc incepe sa semene izbitor de tare cu cel al fostului fotbalist Nicolae Mitea, care, la doar 24 de ani, din cauza unui stil de viata asemanator, a ramas fara echipa si se antreneaza pe maidane.

Ca si Tanase, Mitea a pasit in fotbalul mare pe nepusa masa, dar rapid a adoptat manelele si o 'bomba sexy', Raluca de la Bambi, alaturi de care a tinut ani grei capul de afis al presei mondene.

Despre Mitea nu se mai stiu prea multe lucruri in acest moment. Ultima informatia aparuta in presa despre soarta fostului fotbalist era legata de prietena acestuia, Andreea Tonciu, care ii gatea in lenjerie intima. Probaibil despre Tanase o sa aflam acelasi lucru nu peste mult timp.

Onlinesport


Tanase, discipolul lui Mitea